Meisjeswelpen

Meisjeswelpen

Hallo Meiden!
Wat leuk dat je interesse hebt in de meisjeswelpen!
Hieronder vertellen wij graag wie wij zijn en wat je als meisjeswelp allemaal onderneemt.

Wie
Wij zijn een groep meiden tussen de 7-11 jaar.
Het spelprogramma is gebaseerd op het Junglebook verhaal en elke meisjeswelpenleiding heeft een naam van één van de Jungledieren. De speltak telt ongeveer 24 jeugdleden. Het is dus een drukke, maar vooral enthousiaste groep meiden!

Wij proberen onze opkomst zo gevarieerd mogelijk te houden, zo zijn er altijd wel activiteiten die jij leuk vindt.
Uiteraard gaan wij ook op weekendkamp en hebben wij in de zomervakantie zelfs een zomerkamp! Wij huren dan een blokhut van een andere Scoutinggroep.

Wat
Ben je al nieuwsgierig geworden naar dingen die wij samen bij scouting doen?
Een aantal van onze activiteiten zijn:
Het bouwen van hutten, het spelen van diverse spellen die zowel buiten als binnen worden gedaan, het pionieren van een brancard waarna we een spannende brancard race gaan houden, het bakken van pepernoten of heerlijke pizza’s, maar we stoken ook zelf een vuurtje om daar een lekker broodje op te bakken of om heerlijke marshmallows warm te maken.

En vind jij het leuk om af en toe ook creatief bezig te zijn?
Dan komt dat goed uit! De meisjeswelpen zijn echte kunstenaars. Een aantal meiden hebben zelfs het kunstenaarsinsigne gehaald!

Waar & wanneer
Iedere zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur hebben de meisjeswelpen opkomst. Wij verzamelen dan op onze eigen blokhut. Wanneer wij een speciale opkomst hebben of ergens naar toe gaan, laten wij dit tijdig weten.

Contact
Lijkt scouting jou heel leuk en ben je tussen de 7 en 11 jaar oud, neem dan contact met ons op via meisjeswelpen@schutgraaf.nl

Reacties zijn gesloten.