Verhuur blokhut

Onze prachtige blokhut is te huur voor zowel éénmalige als terugkerende evenementen.
Denk aan verenigingsavonden, vergaderingen, als cursuslocatie, (kinder)feestjes en nog veel meer. Wij hebben een voorkeursbeleid voor activiteiten die geen overlast kunnen veroorzaken voor de Scouting zelf of voor omwonenden.

Locatie

De blokhut is gelegen aan het Hannesstraatje 4 te Arnhem (Elderveld-noord, per auto te bereiken via de Drielse dijk). Er is een parkeerterrein aanwezig, dat gedeeld wordt met de bezoekers van de Pannenkoekenboerderij naast ons gebouw.

Huurprijs

De huurprijs ligt tussen de 75 euro (voor een dagdeel doordeweeks) en 125 euro (voor een zaterdagavond) , de borg is standaard 150 euro per verhuur.

Beschikbare dagdelen

Helaas is het niet mogelijk om de locatie te huren voor overnachtingen. Wat is wel mogelijk:

– Zaterdag vanaf 18:00 uur tot Zondag 12:00 uur

– Zondag van 13:00 uur tot 20:00 uur

Er is geen verhuur mogelijk op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdag overdag, omdat wij dan zelf onze opkomsten hebben. Overige dagen en tijden zijn in overleg mogelijk. Verhuur met een overnachting is helaas niet mogelijk. Op doordeweekse avonden kunnen wij niet verhuren voor activiteiten met muziek na 23:00 uur, i.v.m. omwonenden.

Contact?

Wil je onze locatie bekijken om te huren?
We zijn niet altijd direct te bereiken, maar proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. U kunt ons het beste per email bereiken: verhuur@schutgraaf.nl

Verhuurregels

Bij het aangaan van een verhuur dient u zich aan een aantal regels te houden. Hier kunt u in detail lezen welke dit zijn.

Enkele belangrijke lichten wij hier vast even uit:

– In onze zaal mogen maximaal 50 mensen.

– Er mag binnen niet gerookt worden.

– U bent zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak.

– Verhuur onder de 21 jaar is mogelijk, maar het contract dient getekent te worden door iemand van 21 jaar of ouder i.v.m. juridische verantwoordelikheid. De persoon die tekent dient ook aanwezig te zijn tijdens het verhuur.

Details blokhut

Onze blokhut bevat een grote zaal, een kleinere ruimte met bank en tafel, een keuken met toebehoren, een toiletruimte met twee toiletten, wasbakken en een douche.

Inbegrepen is gebruik van houten tafels, banken en stoelen, mits deze niet verhuurd zijn aan derden.

Er zijn voorzieningen geplaatst ten behoeve van muziek. Deze bestaan uit een mengpaneel met USB-aansluiting, een versterker en twee goede boxen. Samen vormt dit een prima basis voor een leuk feest, van achtergrondgeluid tot dansmuziek. Het is helaas niet toegestaan om zelf nog een muziekinstallatie mee te nemen. Vraag bij het verhuurteam naar de details, zodat u weet wat er mogelijk is met betrekking tot deze muziekinstallatie vóórdat u een verhuur afspreekt. Deze maatregel is ingesteld om geluidsoverlast voor omwonenden te voorkomen, we hopen dat u hier begrip voor heeft.

Foto’s blokhut

Grote zaal:

Keuken:

Toiletten:

Reacties zijn gesloten.